Home

20171007_091710

Ja, dat is alweer even geleden. Is er soms salami tussen de toetsen van je toetsenbord gevallen?… hoorde ik pas van iemand. Salami lijkt me hier in Extremadura werkelijk onmogelijk, maar chorizo, dat was mogelijk geweest. Zo zijn er veel meer mensen die op mijn onzinnige verhaaltjes over niets zitten te wachten. En het waarom is me nog steeds niet helemaal duidelijk.

Laat ik eerst maar eens even melden dat mijn Spaanse Anabel en ik in juni een prachtig buitenhuis hebben gekocht, midden in een beschermd natuurgebied en maar 19 kilometer vanaf ons huis in Cáceres. Daar is niets, daar was niets en daar zal ook nooit iets gebeuren. Je ziet bij wijze van spreken, na een paar glazen wijn, de romeinen nog rondlopen. Een beetje badderen, koken, eten en drinken was de inhoud van mijn leven de afgelopen maanden. En hier en daar een schroefje vastdraaien. Heerlijk, en na tien jaar oefenen heb ik nu geleerd om niets te hoeven doen. Alleen maar te genieten. Blijkbaar heb je niet veel nodig om lekker in je vel te zitten. En die hypotheek van 25 jaar, daar maak ik me ook helemaal geen zorgen om. Zorgen zijn voor morgen. Een soort mañana gevoel. Het gaat allemaal net, en het gaat allemaal goed.

En nu het na maanden eindelijk weer eens onder de 30 graden is, komen er vanaf volgende week weer verhaaltjes. Verhaaltjes over totaal onbelangrijke dingetjes. Vandaag komt er nog even een heel ander stukje tussendoor, want je beloofd wel eens iets. En daarna ga ik gewoon weer verder met mijn stukjes.

Een fijne dag allemaal en tot snel.

Pieter Jan

PS

Mijn boek ´Extremadura´ is nog steeds overal te koop in de boekhandel en via internet en ik zag pas nog iemand lopen met mijn boek onder de arm. Heerlijk!

https://www.bol.com/nl/p/extremadura/9200000071290550/?suggestionType=suggestedsearch

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s