Home

EP16 cover boek extremadura (1)-page-001

Nog ruim een maand, en overal te koop!

VERSCHIJNT MEI 2017 – Eindelijk een eerste Nederlandstalige reisgids over een van de laatste onbekende autonome gebieden binnen Europa. Extremadura in Spanje. Ver weg van de typische costa´s en het massatoerisme. Vol ongerepte natuur, eeuwenoude stadjes en dorpen van ongekende schoonheid. Met gedeelten die terecht op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Puur Spanje. Met een oppervlakte van net iets groter dan Nederland, biedt Extremadura een veelvoud aan emoties waar menigeen direct of indirect naar op zoek is. Boordevol natuur, rust, ruimte en cultuur, met immense keuzemogelijkheden voor vakantie en recreatie. Zowel super actief als genietend passief. Een absolute must voor de nieuwsgierige reiziger die dit nog steeds bestaande authentieke Spanje niet alleen maar wil ervaren maar – tot op het bot toe – ook werkelijk wil voelen.

De auteur Pieter Jan van der Linden woont al tien jaar in Extremadura, en gidst de lezer op vertellende wijze door dit fraaie ongerepte gebied. Extremadura is voor hem de plaats waar hij woont, werkt, leeft, stevig geïntegreerd en getrouwd is – met zijn Spaanse Anabel – maar ook waar hij volop geniet, want hij heeft een diepe voorliefde voor het gewone en het eenvoudige. Hij schrijft al jaren columns over onbelangrijke cultuurverschillen (voor o.a. de populaire Nederlandstalige Spaansnieuws-site inspanje.nl en zijn eigen blog pjspanje, facebook en twitter). Verder heeft hij een uitgesproken sentimentele affiniteit met de eeuwenoude lokale producten, de natuur, de inwoners en de cultuur, en verdiept hij zich graag in de overweldigende diversiteit van de plaatselijke gastronomische producten en wijnen. Een gebied vol heerlijkheden. Niet voor niets was het stadje Cáceres – zijn thuisbasis – Gastronomische Hoofdstad van Spanje in 2015. Een absolute aanrader.

Extremadura is straks te koop in alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen, maar ook overal via internet zoals o.a. ako.nl, bol.com, bruna.nl, eci.nl, eci.be en managementboek.nl etc.

3 thoughts on “Bijna!

 1. hey

  ik woon zelf ook in Spanje maar Andalucia.

  Ik zou graag je boek hebben want het is zeker goed geschreven ,ik volg je met plezier op je blog.

  Hoe kan ik aan het boek geraken hier ?

  groetjes

  Suzy

  ________________________________

  • Hola Suzy, leuk dat mijn boek wilt kopen. Je kunt het beste bestellen via internet vanuit NL of BE. Dat is ietsiepietsie meer porto, maar het is niet anders. Je kunt het op tientallen sites bestellen via o.a. bol.com, eci.nl of eci.be. Wat je nog wel moet weten is dat het uiteraard geen column in boekvorm is. Maar een soort reisgids over van alles. Gr. Pieter Jan

 2. Hoi, ik heb je boek gelezen. Ook wij komen al jaren in dit mooie gebied. Niet om te wandelen maar voor het werk. Op rustige dagen trekken we er in de namiddag altijd op uit en zie ook een hoop herkenbare verhalen dan in het echt. Wat ik jammer vindt is dat ik bij de fotos niet kan zien waar alles is. Sommige herken ik maar andere zou ik graag heen gaan maar daar staat dan niets bij. Verder fijn om te lezen en een hoop nieuwe dingen te leren.
  Groet Evelyn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s