Home

IMG_8480

Lieve lezers, volgers en bezoekers,

Na een dikke twee jaar schrijverij over onbelangrijke cultuurverschilletjes in Spanje, is er voor mij even een andere tijd aangebroken. Een kleine pauze om even wat andere dingetjes te gaan doen. Daarom trek ik de stekker er tijdelijk uit. En wellicht verschijnen er na de zomer 2016 weer nieuwe verhaaltjes. Maar dat weet je maar nooit. En zeker niet in dit prachtige land. Want als er iets niet zeker is, dan is het wel zekerheid. Dus voorlopig niets. Behalve dan het dagelijks leven, genieten van lekker eten en het nippen van goede wijn.

Wellicht tot over een poosje.

Met vrolijke groet,

Pieter Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s