Home

IMG_8480

Lieve lezers, volgers en bezoekers,

Na een dikke twee jaar schrijverij over onbelangrijke cultuurverschilletjes in Spanje, is er voor mij even een andere tijd aangebroken. Een kleine pauze om even wat andere dingetjes te gaan doen. Daarom trek ik de stekker er tijdelijk uit. En wellicht verschijnen er na de zomer 2016 weer nieuwe verhaaltjes. Maar dat weet je maar nooit. En zeker niet in dit prachtige land. Want als er iets niet zeker is, dan is het wel zekerheid. Dus voorlopig niets. Behalve dan het dagelijks leven, genieten van lekker eten en het nippen van goede wijn.

Wellicht tot over een poosje.

Met vrolijke groet,

Pieter Jan

One thought on “Pauze

 1. Beste Pieter Jan,
  Het vervult ons met verdriet dat we je objectieve blik op het Spaanse leven moeten missen. Wij zitten in de fase (65) om ons definitief te gaan vestigen in Extremadura. Met plezier lezen we jouw inkijk in het dagelijks leven in Extremadura. Niet alleen verheerlijken maar ook de dagelijkse werkelijkheid van het bestaan in Spanje, laat ons zien dat het niet allemaal van een leie dakje gaat.
  Vanaf 25 mei zijn we weer in Spanje en bezoeken we Extremadura, en de plek waar we ons willen gaan vestigen. We zouden je dan graag eens ontmoeten. Dus als we weten waar je woont of een tel. nr. geeft zouden we een afspraak kunnen maken.
  Met dank voor je leuke berichten,

  Groeten
  Willem & Corrie Stakenburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s