Home

IMG_6131

Even een klein ego-tripje

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik mijn schoenen net maar even heb uitgedaan. Dan kan ik er lekker even naast gaan lopen. Maar daarna gaan ze gelijk weer aan. Heerlijk dat duizenden en duizenden mensen keer op keer mijn columns lezen. Ik schrijf dus niet voor niets. Blijkbaar hebben mijn verhaaltjes over totaal onbeduidende Spaanse dingetjes toch iets te vertellen. Met dank aan Spaansnieuws.com en Spanje Magazine (spanje.es) en uiteraard alle, alle lezers. Zo, nu eerst de veren maar eens even goed wassen en mijn handen uiteraard… en dan…

Tijd voor een glaasje,

Pieter Jan

Hola Pieter Jan, tot nu toe, totaal 168 likes op Facebook en FB op de website. Je artikel (Kleine lekkerbekjes) is door 2134 mensen gelezen. Ja, je hebt een vast publiek rond je artikelen opgebouwd, veel mensen kunnen zich met jou identificeren en sommige mensen dromen van je werkelijkheid. Voor een schrijver altijd mooi om meerdere lezers te hebben. Groet, Don (uitgever Spaansnieuws.com)

Beste Pieter Jan, als ik nog niet in Spanje zou wonen, dan zouden je verhalen aanleiding zijn om mijn koffers te pakken, ik vind ze gewoon schitterend. Hoop dat je nog heel veel jaren van Spanje kunt genieten zodat we waarschijnlijk nog veel van die schitterende verhalen kunnen lezen. Ik geef je alleszins een dikke like.  Raymond

Tjonge, wat schrijf je toch lekker. Heel herkenbaar allemaal. Ik verheug me iedere keer weer op je Spaanse smul-verhalen. Leuk. Leuk. Leuk.  Anne

Echt leuke artikeltjes van Pieter Jan. Heel herkenbaar. Bereid wat tapas, schenk een glas wijn in, zet Spaanse muziek op en lees ze allemaal… Je bent direct weg!  Emilio

Wat prachtig geschreven, het komt écht naar binnen! Je bent een gelukkig mens! Cobie

Hé PJ, Ik ben het roerend met je eens. Wat jou is gelukt, is mijn wens. Een leven in Extremadura.  Elly

Het komt ons allemaal bekend voor! Gertjan

Zeg PJ wanneer verschijnt je 1e boek? Wat een genot weer om te lezen! Karin

…door je lieve Anabel, beleef je het meer. Suzy

Jij snapt het, Suzy! Pieter Jan

2 thoughts on “Tijd voor een glaasje

  1. Vamos p jota quiero tu libro ya que placer leer tus colums
    Yo y “mi” Meredes vivimos ya 23 años en Almeria.
    Un abrazo muy fuerte.

    Peter en Mercedes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s